CCPA Compliance

Aplikace používaná k zajištění souladu tohoto webu s GDPR/CCPA/APPI/PIPEDA shromažďuje vaši IP a e-mailovou adresu za účelem zpracování údajů. Pro další kontrolu Zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby

Oprava dat

Pomocí níže uvedeného odkazu můžete aktualizovat údaje svého účtu, pokud nejsou přesné.

Přenositelnost dat

Pomocí odkazů níže si můžete stáhnout všechna data, která ukládáme a používáme pro lepší zážitek z našeho obchodu.

Přístup k Osobním údajům

Pomocí níže uvedeného odkazu můžete požádat o zprávu, která bude obsahovat všechny osobní údaje, které pro vás uchováváme.

Neprodávejte mé osobní údaje

Můžete nám odeslat žádost, abyste nám dali vědět, že nesouhlasíte se shromažďováním nebo prodejem vašich osobních údajů.

Právo být zapomenut

Tuto možnost použijte, pokud chcete z našeho obchodu odstranit své osobní a další údaje. Mějte to na paměti tento proces smaže váš účet, takže k němu již nebudete mít přístup ani jej nebudete moci používat.

HANA FRISONSOVA

STUDIO + SHOWROOM: SmetanaQ
Smetanovo nábřeží 4, Prague 1 (1. patro)
MOBIL: +420 602 319 788
EMAIL: hanafrisonsova@gmail.com

Oděvní designér Hana Frišonsová je charakteristická výraznými siluetami, nositelným oděvem ale také experimentálním přístupem s využitím tradičních technik nebo autorských tisků. Její oděv je často variabilní, nadčasový a bez udání velikosti/věku/genderu. Spolupracuje s různými umělci a dalšími kreativními lidmi. Prezentovala se několikrát na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, Designbloku, či holandském festivalu FASHIONCLASH MAASTRICHT. Ve Vídni jí byla udělena cena ERSTE BANK FASHION AWARD v rámci Austria Fashion Awards. Momentálně sídlí v 1. poschodí SmetanaQ, kde má ateliér a s dalšími designéry sdílí nový prodejní a prezentační prostor SMETANAQ SHOWROOM.